Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отчетоха драстичен спад в раждаемостта за първото тримесечие

Отчетоха драстичен спад в раждаемостта за първото тримесечие

Драстичен спад на раждаемостта в България се отчита за първите три месеца на годината. Близо две хиляди бебета по-малко са се родили в сравнение с първото тримесечие на 2014 година, информира Нова телевизия.

Драстичен спад на раждаемостта в България се отчита за първите три месеца на годината. Близо две хиляди бебета по-малко са се родили в сравнение с първото тримесечие на 2014 година, информира Нова телевизия.

На дъното на класацията по раждаемост са малките и бедни области у нас. Само в област Монтана в сравнение с първите три месеца на 2014 година са се родили 60 бебета по-малко. Подобна е ситуацията и в останалите области.

Варна, Пловдив и София могат да се похвалят с над 1000 новородени, но въпреки това и в тези градове има спад на раждаемостта. В сравнение с първото тримесечие на 2014 година, сега почти няма област, в която да са се родили повече бебета. Във Видин например новородените са наполовина по-малко.

Въпреки че отпускът за гледане на дете у нас е най-дълъг в сравнение с цяла Европа, държавата обмисля майчинството да е две години за всяко дете в семейството, а не както е до момента само за първите три.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега