Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пелегрини отрече напускането на Джеко през януари

Пелегрини отрече напускането на Джеко през януари

Нападателят е играл като титуляр в девет от 14-те си мача с екипа на „гражданите” през този сезон и е наблюдаван от редица европейски грандове, включително Рома, Интер и Борусия Дортмунд.

Нападателят е игралкато титуляр в девет от 14-те си мача с екипа на „гражданите” през този сезон ие наблюдаван от редица европейски грандове, включително Рома, Интер и БорусияДортмунд.

Мениджърът на МанчестърСити Мануел Пелегрини заяви, че не възнамерява да пусне Един Джеко да си тръгнеот „Етихад Стейдиъм” през зимната пауза.

27-годишниятбосненски национал премина в тима на „гражданите” срещу сумата от 33 милионаевро от Волфсбург през 2011 година.

Джеко взе участиесамо в девет мача от всички турнири през този сезон под ръководството наПелегрини, но се очаква мениджърът отново да заложи на него в мача срещу Уест Бромич в края на седмицата.

Арсенал ще гледатда подсилят своето нападение през януари, а името на Джеко е свързвано още сняколко европейски гранда, сред които са Борусия Дортмунд, Рома и Интер.

По този повод60-годишният чилийски стратег заяви пред вестник „Daily Telegraph”:

„Не, ние няма дапродаваме Джеко. Аз повярвах в неговите способности преди започването на сезонаи моята вяра в него не е намаляла и сега. За този клуб е много важно да имасилен състав, защото ни се налага да играем много мачове до края на Април.”

„Ако искаме дапечелим трофеи, имаме нужда от силни играчи. Джеко може и да не получаватолкова игрово време, колкото му се иска, но си остава важна част от нашияотбор,” добави Пелегрини.

Сити се намиратна трето място във временното класиране, но са сочени от много футболни залози за един от фаворитите за спечелването натитлата във Висшата лига през този сезон.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега