Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пернатите обитатели на Атанасовското езеро "кацнаха" в Морската гара

Пернатите обитатели на Атанасовското езеро "кацнаха" в Морската гара

Пернатите обитатели на Атанасовското езеро "кацнаха" в Морската гара. Но не се притеснявайте, пътническият терминал не се е превърнал в клетка или развъдник на птици. Модерната сграда стана изложбена зала, в която до 13-и май ще се помещава изложбата "СимБиотично", която бе открита в понеделник.

Пернатите обитатели на Атанасовското езеро"кацнаха" в Морската гара. Но не се притеснявайте, пътническияттерминал не се е превърнал в клетка или развъдник на птици. Модерната сградастана изложбена зала, в която до 13-и май ще се помещава изложбата"СимБиотично", която бе открита в понеделник.

Представяне на експозицията направиха от Радостина Ценова от Фондация"Биоразнообразие", Красимир Стойчев - зам.-кмет на Бургас и КатяНиколова - представител на домакините от Пристанище Бургас.

Изложбата проследява пътя и съдбата на птиците, коитообитават бургаското Атанасовско езеро. В нея ще откриете информация заособеностите на това място и защо то е толкова важно за биоразнообразието.

Изложбата съчетава информационни бележки, мултимедия -музика, видео и снимки, както и графики, изработени от авторите на изложбата - младитеи креативни творци Мариана Сърбова от “Хамалогика”, Диана Павлова от БФБ, НедкоНиколов и Галина Милкова от “Think Forward”.

По време на откриването тесподелиха трудностите и удоволствието, с което са създали този проект инадеждата, че той ще бъде полезен както за посетителите на изложбата, така и забъдещето на биоразнообразието.

Изложбата щеостане в Морска гара до 13-и май, след което ще потегли за Русе. Ще пости ощеПловдив, София, Велико Търново и Враца. През август ще се завърне в Бургас, зада „хване“ меломаните, които ще се включат във феста Spirit of Burgas.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега