Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев: В шпионския скандал има малко шпионска работа и много политика

Петър Кънев: В шпионския скандал има малко шпионска работа и много политика

"Просто идват избори и теренът е разкалян".

шпионския скандал има малко шпионска работа и много вътрешна политика. Просто идват избори и теренът е разкалян. Дано това да не се отрази негативно на отношенията ни с Русия, още повече в навечерието на подписването на договора за газовия хъб с Гърция и договора за реализация на АЕЦ Белене". Това коментира бургаският депутат от ПГ на БСП Петър Кънев на среща с медиите от региона.

По думите му, последствия за външната ни политика не се очакват, защото "в русия имало достатъчно мъдри политици". Показателен за отношението на Русия към скандала бил фактът, че на XVII-то заседание на Българо-руската междуправителствена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество в Евксиноград ще присъства министърът на търговията и промишлеността на Руската Федерация - Денис Мантуров.

В началото на новия политически сезон, Петър Кънев и колегата му Николай Тишев определиха като приоритет Бюджет 2020. Депутатите подчертаха, че парламентарната група на БСП отново ще изготви свой вариант на икономическия разчет за догодина, който ще бъде внесен за разглеждане паралелно с този на Министерството на финансите.

В Комисията по икономическа политика и туризъм предстои разглеждането на Закона за управление на държавните предприятия, който би трябвало да бъде внесен за разглеждане до две седмици. В началото на новата парламентарна сесия предстои приемането и на Закона за географските наименования, за който подлежи на санкции от Европа, Закона и за ратификация на СЕТА, както и третата част на Закона за туризма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега