Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев водач на депутатската листа на БСП в Бургас?

Петър Кънев водач на депутатската листа на БСП в Бургас?

Висок, белокос мъж с очила, икономическо образование и дългогодишен парламентарист. Така пред журналисти Евгений Мосинов и Атанас Зафиров описаха човекът, който ще води депутатската листа на „червените” във Втори многомандатен избирателен район - Бургаски.

Висок, белокос мъж с очила, икономическо образование идългогодишен парламентарист. Така пред журналисти Евгений Мосинов и Атанас Зафировописаха човекът, който ще води депутатската листа на „червените” във Втори многомандатен избирателен район -Бургаски.На така даденото описание най-точно съответства ямболскиятбизнесмен Петър Кънев. По думите на Мосинов другият възможен избор заводач  на листата в Бургас е ДрагомирСтойнев.

В момента  в ДТ „Адрияна Будевска”  се провежда XIX –тата общинскаконференция на БСП-Бургас. Близо 200 делегати определятноминациите на общинската организация на БСП в Бургас за позициите в листатаслед тази на водача. Имената на фаворитите, които ще си оспорват позициите следтази на водача са ясни предварително - Атанас Зафиров, който бе народенпредставител в 42-рото народно събрание, бившият областен управител ЛюбомирПантелеев, като и областният лидер на партията и шеф на пристанище БургасНиколай Тишев.


За Петър Кънев

Родом е от Ямбол, където завършва математическатагимназия. После се дипломира в Московския полиграфически институт и се занимавас печатарство вече над 30 години. Депутат е от Коалиция за България в 40-ото и42-рото Народно събрание.

Беше председател на групата за приятелство с Русия, ипри двата си престоя в парламента е член на двете най-интересни според негокомисии – бюджетната и икономическата.

Между двата мандата на депутат бе съветник напрезидента Първанов по въпросите на Черноморското икономическо сътрудничество.Председател на Съюза на печатарите, бил е вицепрезидент на Съюза наработодателите, член на ръководството на конфедерацията на индустриалците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега