Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пике горд с времето прекарано в Манчестър

Пике горд с времето прекарано в Манчестър

Бранителят на Барселона Жерар Пике заяви, че „остава много горд” от своята кариера на „Олд Трафорд”, но винаги е искал един ден отново да се завърне в тима на „каталунците”.

Бранителят на Барселона Жерар Пике заяви, че „остава много горд” от своята кариера на „Олд Трафорд”, но винаги е искал един ден отново да се завърне в тима на „каталунците”. Защитникът премина в отбора на „червените дяволи” едва на 17 години и има цели 23 изиграни мача с екипа на лидерите във Висшата лига, преди да се отправи обратно към „Камп Ноу”.

Пике е успявал да победи Юнайтед с тима на Барса в два финала на Шампионска лига, но въпреки това си спомня с добро времето, прекарано на „Олд Трафорд”. По този повод, той заяви в последните спортни новини на английския вестник „Daily Telegraph”:

„Момчето, което премина в Манчестър бе едва на 17 години и се озова в съблекалня пълна със звезди от световна величина, но си прекара страхотно по време на престоя в отбора на Сър Алекс Фъргюсън. Спомням си момента, когато бях повикан да тренирам с първия отбор, беше невероятно. Точно тези моменти ме подготвиха за моето бъдеще и за завръщането ми обратно в Барселона. Без това напрежение нямаше да съм толкова опитен, когато се завърнах на ‘Камп Ноу’.”

„Аз съм много горд от трите години прекарани в Манчестър, защото през това време успях да израстна като играч и като личност. Горд съм, че бях част отбора на Сър Алекс Фъргюсън.” Барса са лидер в Примера Дивисион и според повечето футбол прогнози те са основен фаворит за спечелването на испанския шампионат. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега