Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиянски свади и агресия вдигнаха полицията на крак

Пиянски свади и агресия вдигнаха полицията на крак

Пиянски свади и агресия вдигнаха полицията на крак в петък вечерта, информират от ОДМВР. Регистрирани са няколко случая на побоища, насилие над охранители и нападения срещу служители на реда.

Пиянски свади и агресия вдигнаха полицията на крак в петък вечерта, информират от ОДМВР. Регистрирани са няколко случая на побоища, насилие над охранители и нападения срещу служители на реда.

Около 1:30 през нощта срещу събота, служители на V РПУ се отзовали на сигнал за пиянска свада за заето паркомясто. Двойка в нетрезво състояние разби вратата на свой съсед, в търсене на собственика на лек автомобил, паркирал на "тяхното място". Двамата бургазлии крещели във входа и скочили на бой на двама младежи, заели въпросното паркомясто.

След като на място се отзовали служители на реда, 45-годишният мъж започнал да блъска единия полицай. Последвал, естествено, арест. Двамата са задържани за 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство за хулиганските им действия.

Малко по-късно, около 3:20 в полицията постъпил и сигнал за буйстващи пияни клиенти в клуб "Астория". След сбиване, част от агресорите са изведени от охраната на заведението, но отказвали да представят документи за самоличност. Вместо това, почерпените клиенти се нахвърлили да бият полицаите. Двамата мъже, на 28 и 32 години, са задържани, като по случая е образувано бързо полицейско производство.

От нанесен побой се оплакали и охранители на дискотеката "Планета Пайнер". Двамата гардове били нападнати с юмруци в лицето от непознати лица пред входа на заведението. По случая е образувано досъдебно производство, като пострадалите лица са разпитани по съответния ред. Иззети са записи от охранителните камери, с които заведението разполага. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

27-годишен софиянец пък бе задържан при опит да подкупи служители на реда. Столичанинът бил заловен да шофира след употреба на наркотици. Подхвърлил в патрулката 100 лева, за да не го тестват с дрегер. В крайна сметка рушветът не помогнал. Апаратът отчел положителна проба за канабис и водачът бил задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Още четирима водачи са заловени да шофират след употреба на алкохол и/или наркотици по бургаските пътища в петък.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега