Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Плаващият кей на пристанището не бил от инсталацията на Кристо

Плаващият кей на пристанището не бил от инсталацията на Кристо

Търговецът не се изразил правилно и организаторите били подведени.

Плаващият кей, който бе инсталиран пред Яхт клуб "Порт Бургас", за да обслужва треньорските лодки по време на Европървенството клас „Оптимист“ – IODA 2017, не бил от арт инсталацията на Христо Явашев - Кристо. Това съобщиха от Пристанището днес.

Макар първоначално да бе съобщено, че полиетиленовите кубове са част от световно известната композиция на твореца от български произход, в последствие се оказа, че търговецът не се изразил правилно и организаторите били подведени.

"Явно не съм се изразилправилно и съм допуснал грешка. Понтоните са подобни, но не са същите. Вашитекубове са сиви, а от проекта на Кристо бели. Съжалявам, че съм станал причиназа тази дезинформация", обяснява представителят на фирмата, продала кубовете. 

Подготовката за международнатарегата е в разгара си, а първите състезатели вече пристигнаха в Бургас. Европейскотопървенство за оптимисти 2017 г. ще се проведе в Бургас в периода 30 юли - 06 август.

В него ще се включат над 280 състезатели от 45 държави. Официалното  откриване на събитието е предвидено за  31.07 /понеделник/ от 19:00 ч. пред сградата на Община Бургас. Състезателите от клас "Оптимист" ще бъдат оценявани от международно жури, председател на което ще е представител на Хърватия. В комисията ще участват и членове от Мексико, Турция и България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега