Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

По-различната пясъчна приказка

По-различната пясъчна приказка

Тази приказка е различна, героите са си все същите, но земята… тя е толкова приказна и далечна. И така… Имало едно време в една малка страна, голям и хубав град, който всички наричали „най-добрият град за живеене в България“.

Тази приказка е различна,героите са си все същите, но земята… тя е толкова приказна и далечна. И така…Имало едно време в една малка страна, голям и хубав град, който всички наричали„най-добрият град за живеене в България“. 

Приказните герои научили за този град и решили, че това лято ще гопрекарат на припек, близо до бургаския плаж. Първи да се порадват наслънцето дошли „Семейство Флинстоун“, „Снежанка и седемте джуджета“, „Червенаташапчица“, "Аладин" и ядосаните птици. Когато пристигнали, ги посрещнало хубавото времеи те побързали да се изтегнат на пясъка.

Часове по-късно към пясъчната фиестасе присъединили героите от „Замръзналото кралство“ и „Ледена епоха“. Сид билтакъв ленивец, че не обърнал внимание на приказния плаж и веднага захъркал. Олаф си бил купонджия подуша и побързал да седне в близкия бар. Сложил си сламена шапка на леденото темеи наслаждавайки се на „Луди, луди жаби“ си пийнал поредното прохладнококтейлче.

Гру обаче, с неговите жълтурковци, се ядосали на цялата лятна идилияи решили да спогодят номер на останалите като доставят порция „гръм и мълнии“.За щастие обаче към компанията се присъединили Астерикс, Обеликс и друидътПанорамикс, който забъркал вълшебна отвара и черните облаци били разпръснати, ана тяхно място отново се появило слънцето… и така до края на лятото… поне такасочат данните ни…

Да спрем с приказката дотук, който искада види на живо „Приказния град“ в Бургас, може да го направи до края на септември. Промянав цената на билетите няма - най-малките ще влизат без да заплащат вход, учащитеи пенсионерите ще трябва да дадат 1 лев, а възрастните - 3 лева.

Още снимки може да видите в официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега