Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

По четири почивни дни през март, май и септември догодина

По четири почивни дни през март, май и септември догодина

По четири последователни почивни дни през март, май и септември 2016 г. ще имат работещите, реши Министерският съвет като размести почивните дни през следващата година. През септември дори ще се съберат два пъти по четири неработни дни.

По четири последователни почивнидни през март, май и септември 2016 г. ще имат работещите, реши Министерскиятсъвет като размести почивните дни през следващата година. През септември дорище се съберат два пъти по четири неработни дни.

За да не се прекъсва работнатаседмица, както и да се осигури по-ефективно използване на почивните дни,кабинетът взе решение да обяви за неработни 4 март (петък), 23 май(понеделник), 5 септември (понеделник) и 23 септември (петък).

Те ще сеотработват съответно на 12 март (събота), 14 май (събота), 10 септември(събота) и 17 септември (събота).Разместванията се налагат, тъйкато през 2016 г. Националният празник на България – 3 март, се пада вчетвъртък, а по календар 4 март е петък.

Денят на българската просвета икултура и на славянската писменост – 24 май, е във вторник, а предходният 23май се пада в понеделник. Официалният празник 6 септември – ден на Съединението,през 2016 г. е във вторник, а по календар 5 септември е в понеделник.

Денят нанезависимостта на България – 22 септември, е в четвъртък, а следващият ден 23септември се пада в петък.Дните, които се обявяват заработни, са съботи през същия месец, като по този начин броят на работните днив месеца не се променя.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега