Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Победа" е големият победител в наградите "Златна мартеница"

"Победа" е големият победител в наградите "Златна мартеница"

Компанията е големият победител в 24-тото издание на наградите, организирани от сдружение "Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес".

Президентът Румен Радев връчи награда "Златна мартеница" за дългосрочно присъствие на българския пазар и внедряване на нови качествени продукти на производителя на захарни изделия "Победа" АД. Компанията е големият победител в 24-тото издание на наградите, организирани от сдружение "Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес".

Тържествената церемония се състоя на 1 март, в присъствието на президента и вицепрезидента на Р България, народни представители, политици, общественици и представители на бизнеса. „Бъдещето ни зависи от това какво, колко и с какво качество произвеждаме в България“ – заяви президентът Румен Радев в своята реч към гостите на събитието.

Държавният глава изрази убеденост,  че процесите по намаляване на административната тежест, възстановяване на доверието в институциите, предвидимост на бизнес средата и повече законност са необратими и ще спомагат на инициативните да продължават напред. 

"Добре е да има такива награди в икономиката, защото това е знак за една компания, че усилията, които полага, са оценени от колегите и общността", бяха думите на г-н Михаил Чоролеев, Изпълнителен директор на "Победа" АД.

Общо четири приза и една почетна грамота бяха официално връчени на наградите "Златна мартеница 2018 г". Отличията се раздават ежегодно на организации, фирми и личности с принос към развитието на българския бизнес. Вдъхновени от уникалния български обичай, златната мартеница е символичен жест с пожелание за успех, благополучие и здраве. Наградите се изработват в Монетния двор на БНБ от сребро и злато и са придружени с почетна грамота.

Победителят в тазгодишното издание на наградите "Златна мартеница" – "Победа" АД е сред лидерите в производството на захарни изделия в страната. Компанията е основана през 1929 г в гр. Бургас и през годините успешно съчетава традиционализъм и новаторство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега