Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повече от 30 световни диджеи в Слънчев бряг това лято

Повече от 30 световни диджеи в Слънчев бряг това лято

Повече от 30 световни диджеи, сред които и мега звездата наелектронната сцена Джош Уинк ще забавляват това лято гости и туристи в к.к."Слънчев бряг".

Повече от  30 световни диджеи, сред които и мега звездата наелектронната сцена Джош Уинк ще забавляват това лято гости и туристи в к.к."Слънчев бряг". Tрадиционните летни партита на Какао бийч ще започнат на 27 юли. Тогава гуруто на електро саунда Джош Уинк ще е в култовия клуб“Какао”. Той ще даде началото серия партита, обединени в Endless фестивал на електронната музика.

Феновете ще чуят най-добрите му парчета, сред които безспорно се нарежда и абсолютният хит Higher State Of Consciousness. Легендата Джош Уинк ще открие партита с италианския си колега DJ Стефано Ноферини - един от най-големите фактори, които допринасят за развитието на нощния живот във Флоренция. През последните години Ноферини е и сред най-канените DJ-и в световната столица на хаус арената Ибиза.

На следващия ден 28-ми юли един от любимците на българската публика – Joe T Vannelli ще миксира на южния плаж в Слънчев бряг. Изтощителен сет е приготвил за фенове и D. Ramirez, който миналото лято направивпечатляващо участие в Какао бийч заедно с Mark Knight и техниясъвместен хит – Downpipe.

На 1 август ще гостува най-добрата украинска диджейка Marika Rossa. На следващия ден партито продължава с Beach Banquet на COMMA Group. DJ партита ще продължат до края на месец август. Какао бийч са запазили най-доброто за финал – турската хаус легенда DJ Tarkan. За тези, които просто не могат да спрат да се забавляват, има още една финална вечер – 25 август (събота) на Metropolis. Ще  гостува английският майстор на модерния звук – лондончанинът Omid 16B.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега