Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подпомагат двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

Подпомагат двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

През настоящата 2013 г. Фондация „Искам бебе” навършва 6 години от своето създаване. По повод празника, екипът на фондацията организира морски рожден ден в Бургас на 27 април в Спортна зала “Бойчо Брънзов”.

През настоящата 2013 г. Фондация „Искам бебе” навършва 6 години от своето създаване. По повод празника, екипът на фондацията организира морски рожден ден в Бургас на 27 април  в Спортна зала “Бойчо Брънзов”.  

"От името на всички хора, борещи се с проблемното забременяване, изказваме сърдечна благодарност на всички участници в празника, които ще участват абсолютно благотворително.  Това са театрална школа „Талантино”, Студио ‘’Сътворение’’, Бургаско танго общество, Клуб по български народни танци, Студио за народни танци ,,Георгиев’’, Танцово студио 29, Зумба и детска танцова група ,,Абракадабра’’. Празникът ще бъде осъществен с помощта на много приятели, прегърнали нашата мечта и винаги готови да помогнат".

От 10.30 ч. в Спортна зала ‘’Бойчо Брънзов’’ екипът на „Искам бебе” - Бургас организира традиционния си Благотворителен базар, в който се включват доброволци от Бургас, Стара Загора, Варна, София, Търговище, Пловдив, Русе, с ръчно изработени сувенири, картини, картички, изработени от бургаски автори.

Със средствата от продажбата ще бъдат подпомагани двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донорски програми.  За три години работа на Общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, успехът се доказва с десетки родени деца в Бургас чрез асистирани репродуктивни методи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега