Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пожар в бивш завод за електроника в Равда, РИОСВ проверява за вредни емисии

Пожар в бивш завод за електроника в Равда, РИОСВ проверява за вредни емисии

В бившият завод за електроника, разположен между Равда и Несебър, е възникнал пожар тази вечер около 19:45 часа, съобщиха от полицията. Вследствие на това се възпламенили пластмасови гранули и лесно запалими отпадъци, съхранявани в складовите помещения на завода.

В бившият завод за електроника, разположен между Равда и Несебър, е възникнал пожар тази вечер около 19:45 часа, съобщиха от полицията. Вследствие на това се възпламенили пластмасовигранули и лесно запалими отпадъци, съхранявани в складовите помещения назавода.

Към мястото на инцидента се отправили пет противопожарни автомобила сблизо 20 огнеборци от Районни служби „Пожарна безопасност и защита нанаселението” в Бургас, Поморие и Несебър, които локализирали мястото наинцидента. Към момента непосредствена опасност от разрастване на пожара несъществува. Няма данни за пострадали хора.

Двамобилни екипа на РИОСВ – Бургас със специализирана техника са наместопроизшествието, за да извършат замервания на въздуха за вредни емисии отвъзникналия инцидент.  Вероятнооглед на засегнатия от пожара терен от пожаротехнически експерти ще се извършив светлата част на утрешния ден, след потушаване на пожара и изстиване наогнището на инцидента. Експертите ще се произнесат относно причините зазапалването и стойността на нанесените щети.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега