Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пожар изпепели покъщнината на бургаско семейство навръх Коледа

Пожар изпепели покъщнината на бургаско семейство навръх Коледа

По всяка вероятност става дума за небрежност от страна на обитателите на апартамента.

Пожар изпепели покъщнината на бургаско семейство навръх Коледа. При инцидента са обгазени петима души, които обаче не са пострадали тежко. По всяка вероятност става дума за небрежност от страна на обитателите на апартамента, посочват от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

Сигналът за пожара постъпил в ІV РПУ около 20:00 часа на 25 декември. Огънят пламнал в апартамент, разположен на четвъртия етаж на бл. 94 в ж.к. "Меден рудник". По данни на властите, апартаментът е обитаван от 33-годишен бургазлия, 30-годишната му сестра и двете й деца на 4 и 5 години. Собственикът на жилището посочил пред полицията, че огънят възникнал в детската стая по неизвестна за него причини,докато той и децата се намирали в кухнята.

От пожара се образувало силнозадимяване на горните етажи в жилищния блок, при което от пушека са обгазени46-годишен бургазлия, 52-годишна бургазлийка, обитаващата горящия апартамент 30-годишна жена и двете й деца. На всички пострадали еоказана медицинска помощ, след което са освободени за домашно лечение.

Пожарът е потушен час по-късно,като при извършения оглед е установено, че огъня обхваналдве от трите стаи, терасата и коридора.Вероятна причина за възникване на огъня е небрежност, допусната в спалнятана жилището. От пожара обгоряла външната част надограмата и се напукали стъклата на терасата наапартамента на петия етаж, обитаван от 39-годишен бургазлия. Терасите на жилищата на  6-тия и7-ми етаж също са със силно опушени дограми ипрозорци.

По случая е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега