Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицаят на октомври награден за задържане на телефонен измамник

Полицаят на октомври награден за задържане на телефонен измамник

Полицай на месец октомври в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Районно управление «Полиция» - Камено стана главен полицай Христо Дошев – младши разузнавач /издирване/ в група «Криминална полиция» в районното управление.

Полицай на месец октомври в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Районно управление «Полиция» - Камено стана главен полицай Христо Дошев – младши разузнавач /издирване/ в група «Криминална полиция» в районното управление.

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас  комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с «обявяване на благодарност» и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., за това че в резултат на проявена инициативност на главен полицай Христо Дошев и след получаване на оперативна информация, е открит и задържан съучастника в телефонна измама за сумата от 2000 лв., собственост на възрастна жена от с. Винарско, общ. Камено – това е 23-годишния Н.М. от с. Вратица, общ. Камено, от когото е иззета цялата сума по телефонната измама.

Престъплението е осъществено на 05.10.т.г. спрямо 70-годишна пенсионерка от с. Винарско, която получила обаждане на домашния си телефон от мъж, представил се за нейн познат от София. Мъжът й поискал сумата от 2 000 лв. назаем, за да освободи пратка климатици от Бургаската митница, като й заявил, че ще изпрати свой познат, който да вземе парите. Доверчивата жена предала на непознатия исканата сума, която взела назаем от магазин за хранителни стоки, собственост на РПК – Камено. След като дала сумата, жената споделила на продавачката защо е взела парите в заем и секунди по-късно осъзнала, че е станала жертва на измама.

Алармирала полицейските служители от Районно управление «Полиция» - Камено, като благодарение професионализма и инициативността на главен полицай Христо Дошев, съучастникът на измамника – Н.М. е задържан. При получаването на почетната грамота полицейския служител благодари на своите колеги за екипната работа, както и на

Началникът на Районното управление – главен инспектор Стефан Илиев, ангажирайки се и за в бъдеще да продължи да работи професионално и с амбиция Районното управление в Камено да спечели четвърта поред награда «Служител на месеца».

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега