Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията задържа трима за улични кражби и пласиране на дрога в "Слънчев бряг"

Полицията задържа трима за улични кражби и пласиране на дрога в "Слънчев бряг"

На тримата са повдигнати обвинения и са наложени мерки за отклонение "задържане под стража".

Полицията задържа трима млади мъже, заподозрени в улични кражби и пласиране на дрога в КК "Слънчев бряг". Двама от арестуваните са братя от Сливен (на 20 и 22 години), а третият е от пловдивското село Бенковски (19-годишен).

Младежите са установени в района на крайбрежната алея до хотел "Дюн" рано сутринта в сряда. Според полицията, по безспорен начин е констатирано, че тримата са извършителите на следните криминални посегателства :
- на 02.07.т.г. в малките часове по неустановен начин отнели мобилния телефон "Айфон 7", собственост на 23 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг
- на 07.07.т.г. около 01.40 ч. на алеята зад хотел „Поморие”, чрез нанасяне на удари с ръка отнели от 28 годишна молдовска туристка, отседнала в Слънчев бряг, мобилния й телефон „Самсунг Галакси S 7”.
- на 08.07.т.г. около 03.00 ч. на алея между хотел "Виктория Палас" и хотел "Палас", чрез сила отнели от 18 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, мобилен телефон IPhone 5, лични документи и сумата от 30 лева.
- на 08.07.т.г. около 03.00 ч. в района на алея между хотел "Астория" и хотел "Орел", чрез сила отнели от 15 годишен немски турист, отседнал в Слънчев бряг и неговия деветгодишен приятел, два мобилни телефона, лични документи и сумата от 30 лева и 5 евро.

Тримата мъже направили пълнисамопризнания за осъществените криминални посегателства, като посочили местонахождениетона ограбените вещи. При претърсване на квартира, ползвана от двамата братя от Сливен, са намерени ииззети около 10 грама амфетамин, около 200 грамаканабис/, електронна портативна везна, множествополиетиленови пликчета и осем мобилни телефона от марките "Айфон" и "Самсунг", някои от които ограбени от чуждестранни туристи, отседнали в Слънчев бряг.

На тримата са повдигнати обвинения и са наложени мерки за отклонение "задържане под стража". Работата по случаите продължава от служители на Районно управление– Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега