Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията иззе рекордните над 40 км канабис при две акции в Бургаско

Полицията иззе рекордните над 40 км канабис при две акции в Бургаско

Задържани са 44-годишен помориец и 28-годишен бургазлия.

Рекордното количество от над 40 кг канабис бе намерено и иззето при две специализирани полицейски операции,протекли на територията на ОДМВР – Бургас в последните дни.

При едната операция, реализирана от служители на Районно управление –Поморие е извършено претърсване в къща, разположена на поморийската улица "ГеоМилев", обитавана от 44-годишен помориец. В помещение, разположено междупърви и втори жилищен етаж, е открита специално оборудвана ферма за отглежданена канабис, шумо- и звуково изолирана, обезпечена с вентилационна система,топлинно излъчващи лампи, капково напояване и климатик.

Във фермата са открити 169саксии с канабисови растения със средна височина от 90 см., както и 12 пласмасовитуби с различна вместимост с течни торове и препарати. Намерена и иззета е инайлонова торба с почти изсъхнала тревна маса. Установено е, че общото тегло наоткритата зелена тревна маса и съцветията е близо 40 килограма.

Извършени самножество процесуално следствени действия, като са разпитани свидетели. Назначениса химическа и агротехническа експертизи. Помориецът е задържан за срок от 24 часа, привлечени разпитан в качеството на обвиняем. Събраните до момента материали садокладвани в Районна прокуратура – Поморие. По случая е образувано досъдебнопроизводство.         

Привтората специализирана полицейска операция, служители от Районно управление –Айтос извършили претърсване в частен дом в с. Лясково, общ. Айтос, обитаван от криминалнопроявен и осъждан 28-годишен бургазлия. В различни тайници на къщата идвора на имота са намерени и иззети близо 2,5 кг. канабис. Мъжът е задържан засрок от едно денонощие по случая е образувано бързо полицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега