Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията разследва сбиване по време на футболен мач между младежки отбори

Полицията разследва сбиване по време на футболен мач между младежки отбори

Сцената се разиграла в неделя, на стадиона в Българово.

Полицията разследва сбиване по време на футболен мач между юношеските отбори на „Пирин“ – Благоевград и „Нефтохимик“ – Бургас. Сцената се разиграла в неделя, на стадиона в Българово.

По данни на полицията става дума за спречкване между младежи от двата противникови отбора, в резултат на което няколкофутболисти получили леки наранявания.Непосредствено след получаване на сигнала заинцидента, към стадиона в Българово се отправили полицейски служители, които неконстатирали нарушаване на обществения ред.

Въпреки това ескортирали автобусана младежкия отбор на „Пирин“ – Благоевград до оттеглянето му от Българово.Извършен е оглед на съблекалните, ползвани от младежите на благоевградскияотбор, като нанасяне на значителни материални щети не е констатирано.Установените материални щети са описани и ще се остойностят.

До момента в ОДМВР – Бургас или във ВтороРайонно управление – Бургас, на чиято територия се намира стадиона в Българово,не са получавани официални сигнали от нито един от двата футболни отбора заосъществен побой или обществени безредици. Въпреки това участвалите в инцидентаи свидетелите-очевидци ще бъдат издирени и разпитани от полицейските служители.Предстои и вземането на видеозапис от футболната среща с цел изясняване наобективната истина.

Междувременно, от Нефтохимик излязоха с официална позиция, според която напрежението възникнало след като бургаският тим повел с 2:0. Младежите били засипани с обиди и "не издържали" и "загубили самообладание", което било "разбираемо".

"Футболистите на гостуващия отбор демонстрираха арогантно и обидно отношение към футболистите на Нефтохимик. Използваха се оскърбителни  епитети, цинични жестове и изключително груб език. В последствие Пирин намали резултата на 2:1, след което успя  да изравни и да поведе с 3:2. Въпреки това обидите към нашите футболисти и съдиите не спираха", обясняват от централата на ДЮШ-а.

"В сбиването участваха единствено футболисти и няма истина в медийните публикации, които гласят, че фенове на Нефтохимик са нанесли побой върху играчи на Пирин. След намесата на всички посетители на стадиона боят  беше прекратен и отборите се оттеглиха в съблекалните си. Агресията на играчите на Пирин обаче намери проявление и там и бяха нанесени сериозни материални  поражения, в присъствието на треньора им. В пристъпите си на ярост футболистите счупиха пейки, шкафове и врати, а щетите възлизат на близо 1000 лв. За инцидента незабавно са уведомени органите на реда, които снеха показания от всички участници и свидетели", твърдят от Нефтохимик.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега