Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Половината от блоковете в Поморие вече са в процедура за безплатно саниране

Половината от блоковете в Поморие вече са в процедура за безплатно саниране

Община Поморие обяви открита процедура за сключване на договори за изпълнение на обществена поръчка за избор на изпълнител за обследване за енергийна ефективност и изготвяне на технически паспорт на многофамилни жилищни сгради, във връзка с Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

ОбщинаПоморие обяви открита процедура за сключване на договори за изпълнение наобществена поръчка за избор на изпълнител за обследване за енергийнаефективност и изготвяне на технически паспорт на многофамилни жилищни сгради,във връзка с Националната програма за енергийна ефективност на многофамилнижилищни сгради.

Седемсдружения на собственици подадоха заявление за интерес и финансова помощ към ОбщинаПоморие. Всички са одобрени и са подписани тристранните договори за целевофинансиране. Подписи под тях сложиха областниятуправител Вълчо Чолаков, кметът на община Поморие Иван Алексиев ипредставител на Българската банка за развитие. Катосе има предвид, че в Поморие отговарящите на условията на Националната програмаза енергийна ефективност сгради са общо 13, то може да се каже, че в процедуратаза саниране са вече над 50% отжилищните блокове в града. Сградите,които ще бъдат санирани безплатно са: бл. 18, бл. 22, бл. 24, бл. 21, бл. 23 и бл.12 в кв. „Свобода” и бл. 7 на ул. „Солна”.

Процедурата е обявена в електроннатастраница на община Поморие в раздел „Профил на купувача“, както и вАгенцията за обществени поръчки. Откритата процедура за сключване на договор заизпълнение на обществена поръчка е с наименование:

„Извършване на обследвания за установяване натехническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169 ал. 1, т. (1 -5) и ал. 2 ЗУТ и изготвяне на технически паспорт, както и извършване наобследване за енергийна ефективност и предписване на необходимите ЕСМ всъответствие с нормативните и минимални изисквания за енергийна ефективност исертифициране по реда на ЗЕЕ във връзка с изпълнение на Националната програмаза енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в одобренитемногофамилни жилищни сгради на територията на Община Поморие”.

Крайниятсрок за подаване на оферти или заявления за участие е до 17.00 часа на20.10.2015 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега