Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие отново посреща Сирни Заговезни с весел маскарад

Поморие отново посреща Сирни Заговезни с весел маскарад

Остават 4 дни, в които всеки може да подготви своя маскараден костюм или да помогне на детето си да го стори.

Сирни Заговезни, известен още като Прошка, е един от най-важните празници в българския народен календар. Поморие стриктно спазва повелите на този ден и години наред в града се организира атрактивен карнавал с маски. Целта на цветното събитие е не само Злото да бъде прогонено, а заедно да поканим Доброто в душите и в домовете си.

Тазгодишният бал с маски ще се състои на 10-и март /неделя/ от 18.00 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”. Всички кукери, фантастични същества, исторически личности и филмови звезди са добре дошли в читалището.

Остават 4 дни, в които всеки може да подготви своя маскараден костюм или да помогне на детето си да го стори. С настроение и артистичност вдъхнете живот на приказните си герои и дайте своя принос към феерията от звуци и цветове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Светослав Радков
    21 окт 2021 12:55

    Вярвам че, ползвате моя снимка безвъзмезно и идея си нямате че, има вероятност да съм направил констативен протокол за нарушени авторски права. Тоест вероятността да "заметете насраното под чергата" няма да има ефект. Все едно да настъпите лайно и да се опитате да забършете обувката. Проблемът е, че колкото и да бършете миризмата остава! А, има вероятност и да няма Конст. Протокол, Но, всичко в нета остава следа дори след замитане!Вярвам няма да ви е, трудно да заличите кадъра и да избегнете обезвъзмездяването ми като автор на тази фотография. За същата снимка осъдих " Вестник Атака" Доста солено им излезе, "Без, право на обжалване" на Втора инстанция... Искате ли да си уредим взаимоотношенията!?

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега