Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие отново се представи на международно туристическо изложение в Пекин

Поморие отново се представи на международно туристическо изложение в Пекин

За втора поредна година Поморие участва в международното туристическо изложение в Пекин, организирано от Световната федерация на туристическите градове (WTCF). Форматът на изложението се проведе на работно ниво със срещи между представители на туристическия бранш от цял свят.

За втора поредна година  Поморие участва в международното туристическоизложение в Пекин,организирано от Световната  федерация  на туристическитеградове (WTCF). Форматът на изложението се проведе на работно ниво съссрещи между представители на туристическия бранш от цял свят.

Като член наСветовната федерация, Поморие отново получи възможност да осъществи рекламнакампания и работни срещи с водещите туроператори в държавата с една отнай-развитите икономики в света.Градът ни бе представен от директора на Общинско предприятие  „Туризъм и спорт” – Красимир Железчев и председателятна постоянната комисия по финанси към ОбС Поморие – Любо Липчев.

Те проведоха индивидуалнисрещи със всички туроператори, проявили интерес към града.  „Възможността за разработване на съвместниекспедиентски турове включващи Поморие като дестинация е много голяма” –коментират нашите представители в Пекин.

След туристическото изложение се състоя среща на високо равнище, вкоято участваха лидерите на 82 световни туристически града, сред които Дубай,Рим, Лос Анджелис, Лондон и Виена. След процедура по гласуване мароканскитеградове Рабат и Фес спечелиха правото да бъдат домакини на срещата наСветовната федерация на туристическите градове през 2015.

Световната федерация на туристическите градове е основана през 2012г.  и нейни членове са 82 града и 44организации от цял свят. Дейностите на Федерацията  привличат вниманието на хиляди посетители.

През месец април 2013 г. Поморие беше одобрен за членство и получи невероятнатавъзможност да си сътрудничи с най-известните туристически градове по света и даосъществява мащабна реклама. През 2015 г. това ще се случи в Мароко.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега