Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие посрещна Коледа с пожелания за мир и благоденствие

Поморие посрещна Коледа с пожелания за мир и благоденствие

В църквата "Свето Рождество Богородично" дамите от хор "Благовестие" с диригент Йорданка Туджарова изнесоха празничен концерт и съобщиха вестта "Бог се роди".

Поморие посрещна Коледа с пожелания за мир и благоденствие. В църквата "Свето Рождество Богородично" дамите от хор "Благовестие" с диригент Йорданка Туджарова изнесоха празничен концерт и съобщиха вестта "Бог се роди".

Хоровите изпълнения бяха предшествани от тържествена света литургия, която Агатополски епископ Иеротей отслужи заедно с отец Борис и отец Иван. В края на службата бяха прочетени и приветсвени слова от българския патриарх Неофит.

"Да се постараем Христовата безусловна и никога неотпадаща любов да се възцари в сърцата ни и тя да ни ръководи във всички наши дела и решения. (…) Родилият се във Витлеем Христос да изпрати на всеки щастие, мир и благоденствие”, пожелава Негово светейшество в приветствието си.

Литургии бяха отслужени и в останалите храмове в общината, а по традиция на две места в Поморие /в близост до НЧ „Светлина 1939“ и НЧ „Просвета 1888″/ бяха осветени богати Коледни трапези.

След петохлебието заместник – кметът Илия Джингов поздрави всички присъстващи за настъпващите Рождественски и Новогодишни празници, а танцьорите от ТК "Чайка" допринесоха за доброто коледно настроение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега