Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие с награда за най-оригинален щанд на международно туристическо изложение

Поморие с награда за най-оригинален щанд на международно туристическо изложение

Общината впечатли организаторите с възстановка на част от алея “Яворов”, включваща един от символите на града – беседката.

Поморие спечели награда за най-оригинален щанд на международно туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново. Общината впечатли организаторите с възстановка на част от алея “Яворов”, включваща един от символите на града – беседката.

На официалната церемония по награждаване на участниците, грамотата и плакетът бяха връчени на ръководителя на звеното по туризъм към Община Поморие Красимир Железчев от Борислав Йорданов – директор на Общинско туристическо дружество – Велико Търново.

Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново е най-мащабният форум в България, който акцентира върху развитието и на културния туризъм. Петнадесетото издание на форума се проведе за първи път на територията на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, в периода от 19 до 21 април 2018.

Над 50 изложители от България, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Китай, Азербайджан, Бразилия, ЮАР и Палестина участваха в престижния форум, който дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия които превърнаха някои от най-атрактивните места в старата столица в естествен декор за представяне на различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.

Най-голямото изложение за културен туризъм у нас се провежда със съдействието на Министерство на туризма на Република България и бе открито от заместник-министър Любен Кънчев, който отправи приветствие към организаторите, участниците и многобройните гости.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега