Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийска учителка с награда за принос в развитието на млади таланти в областта на физиката

Поморийска учителка с награда за принос в развитието на млади таланти в областта на физиката

Руска Драганова-Христова учител новатор и експериментатор, който непрекъснато работи с учениците си, като ги изявява на различни форуми.

Международната фондация "Св. Св. Кирил и Методий" отличи поморийката Руска Драганова-Христова с награда "Акад. Матей Матеев" за изключителни постижения при откриването и развитието на млади таланти в областта на физиката.

От всички кандидати в това направление Руска Драганова-Христова бе класирана на първо място. Наградата й бе връчена в Плевен, по време на Национална конференция по въпросите на обучението по физика на тема: „Европейски измерения на българското образование по физика“.

Руска Драганова-Христова е завършила СУ "Иван Вазов" – Поморие и е носител на първа професионално-квалификационна степен. Тя е учител новатор и експериментатор, който непрекъснато работи с учениците си, като ги изявява на различни форуми.

Провежда и ден на открита практика в училището, по време на който се реализират разнообразни опити с помощта на ученици, успешно превъплътени в ролята на асистенти и експериментатори. Именно в рамките на едно от тези занимания, тя и възпитаниците й бяха изработили макет „Поморийски солници” в партньорство с Музей на солта – Поморие.

"Гордея се, че съм от град Поморие и съм завършила средното си образование в СУ „Иван Вазов”. Благодаря на учителите си, че чрез своята работа са допринесли за формирането ми като активна личност. Днес чрез цялостната дейност, която осъществявам в пряката си учителска работа, съвместно с ученици, родители и училищно настоятелство, допринасям за изграждане на младите хора като знаещи, можещи и активни личности", споделя амбициозната преподавателка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега