Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийци превръщат пластмасови капачки в детски смях

Поморийци превръщат пластмасови капачки в детски смях

Крайната цел е със събраните средства да бъде закупена нова катерушка за двора на детската градина.

Едно благородно начинание в полза нанай-малките отново обедини родители, учители, местния бизнес и институции. ДГ„Веселушко” Поморие и в частност малчуганите от група „Калинка” стартирахакампания за събиране на капачки. Крайната цел е със събраните средства да бъдезакупена нова катерушка за двора на детската градина.

Община Поморие подкрепя инициативата и щесъдейства за нейното популяризиране. Първите туби за събиране на капачки бяхапоставени именно в сградата на общинскаадминистрация, пред центъра за административно обслужване и до туристическияинформационен център. Такива има и до Руски паметник, пред НЧ „Просвета 1888”,НЧ „Светлина 1939”, пощенския клон в кв. Свети Георги и пред различни търговскиобекти в целия град.

Тубите бяха поставени на указаните места предиоколо седмица и първите събрани количества са факт. Нека всеки, който подкрепяинициативата, да разположи подобни съдове и на други места в Поморие, асъбраните капачки може да предаде директно в ДГ „Веселушко”.

По-рано тази година с подобна благотворителнакауза се ангажираха ученицитеот СУ „Иван Вазов” и постигнаха успех. Несъмнен е и успехът на настоящатаинициатива, щом може ненужните пластмасови капачки да се превърнат в повод заигри и детски смях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега