Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пореден протест в цялата страна днес

Пореден протест в цялата страна днес

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере хиляди недоволни от монополите в страната и днес.

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере хиляди недоволни от монополите в страната и днес. Официалният час на протестите е 11:00 часа. Сборният пункт в столицата е пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Във Варна недоволните ще се събират пред Общината, а в Бургас - площад "Тройката".   Повече от 30 града са обявили, че ще проведат митинги по същото време.

Пет са основни точки, около които се обединяват повечето недоволни - незабавна промяна на Изборния кодекс; спиране на всички разпоредителни действия на правителството и на всички започнали приватизационни сделки; спиране на всички дела на монополите срещу гражданите до доказване на легитимността на сметките; 50% граждански квоти в държавните регулаторни органи; реформи в съдебната система.

Междувременно от 9.30 часа днес патриарх Неофит ще оглави първата си Света литургия като Софийски митрополит в храма “Св. Неделя”, която ще бъде в съслужение с архиереи и духовници на БПЦ-БП. 

След Светата литургия патриарх Неофит ще отслужи и молебен за помирение на българския народ по повод на размирния социален, политически и икономически период, в който се намират Майка България и нейните чеда в Родината и извън нейните предели, съобщават от Светия синод. В него с молитвено участие ще се включат български архиереи, духовенството и миряни от Софийската епархия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега