Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поредни жертви на ало измами

Поредни жертви на ало измами

Вчера в Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение от 70-годишна созополчанка, за това че получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъжки глас, представил се за «Д-р Йорданов», който е заявил, че дъщеря ѝ пострадала при ПТП и се нуждае от спешна операция.

Вчера в Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение от 70-годишна созополчанка, за това че получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъжки глас, представил се за «Д-р Йорданов», който е заявил, че дъщеря ѝ пострадала при ПТП и се нуждае от спешна операция.

За извършването ѝ била необходима сумата от 4 600 лв. Жената отговорила, че има само сумата от 1 400 лв., който предала на мъж, представил се «шофьора на линейката». Непознатият дошъл на домашния адрес и след като взел парите от созополчанката си тръгнал.

Отново през вчерашния ден в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 89-годишен бургазлия, живеещ  в к-с «Изгрев», за това че станал жертва на телефонна измама за сумата от 3 500 лв.

Установено е, че на около 11.00 ч. на същата дата на домашния си телефон възрастния човек получил телефонно обаждане от «Д-р Георгиев», който го уведомил, че дъщеря му си счупила крака и се налагало извършването на скъпа и сложна операция, за която било необходимо да се заплати сумата от 8 000 лв.

Бургазлията споделил, че разполага само със сумата от 3 500 лв., за която непознатия казал че е достатъчна, като първа вноска. Парите били предадени на непознат мъж, дошъл на домашния адрес на 89-годишния пенсионер. Малко по-късно бургазлията се свързал с близките си и установил, че е измамен, след което алармирал служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега