Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посвещават "Sea Of Black Festival" на загиналия сърфист Краси Гюров

Посвещават "Sea Of Black Festival" на загиналия сърфист Краси Гюров

Тазгодишното издание на "Sea of Black Festival" ще бъде посветено на загиналия сърфист Красимир Гюров, сподели Ганчо Кожухаров - един от организаторите на събитието. Една от бургаските групи е подготвила специална изненада в чест на сърфиста, но тя ще се пази в тайна до 2 август, когато фестивалът ще се проведе в Летния театър.

Тазгодишното издание на "Sea of Black Festival" ще бъде посветено на загиналия сърфист Красимир Гюров, сподели  Ганчо Кожухаров - един от организаторите на събитието. Една от бургаските групи е подготвила специална изненада в чест на сърфиста, но тя ще се пази в тайна до 2 август, когато фестивалът ще се проведе в Летния театър.

"Бяхме много близки с Краси и аз предложих да посветим концертите на него. Той присъстваше на всичките живи изяви на феста и винаги беше най-отпред", разказа Кожухаров.

Тази година събитието е напълно безплатно и се реализира с подкрепата на Община Бургас.  Организаторите обаче имат изискване за дрес код - да се влиза само при облечена черна "метълска" тениска. Тези, които нямат такава, могат да си закупят фестивална. По този начин цялата публика ще представлява едно "черно море".

Участие ще вземат групите: Necromancer, Brothers In Blood, Act of Grotesque, Womb of Maggots (Гърция), Akral Necrosis (Румъния), Upyr, Axecutor, A-moral, O.H. и Muddy.Sea of Black Festival се провежда за втора година под това име. Целта на организаторите от Uberkool Studios и Black Flag е да се възроди познатият от миналото Бургаски Метъл Фест. 

Припомняме ви, че сърфистът Красимир Гюров почина на 17 май тази година след като падна при скок върху бетоновите тетраподи край Сарафово. Приятелите му организираха мащабна кампания за кръводаряване, в която се включиха стотици бургазлии. Въпреки двудневната борба, лекарите не успяха да спасят живота му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега