Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посрещаме 2013-a!

Посрещаме 2013-a!

С празнични прояви на открито в много градове на страната ще се посрещне новата 2013 година. В Бургас от 23.00 часа на площад "Тройката" ще започне весел празничен концерт с участието на Любо, група “P.I.F.” и една от емблемите на бургаската култура - професионален фолклорен ансамбъл “Странджа”. Гаранция за високо настроение е името на водещия на концерта - любимият на цяла България артист Георги Мамалев.

С празнични прояви на открито в много градове на страната ще се посрещне новата 2013 година. Концертът в София ще се проведе на пл. „Княз Александър I” от 22 до 01 часа. В програмата участват Йорданка Христова, Ирина Флорин, Графа, АКАГА, Берковската духова музика и други.

В Бургас от 23.00 часа на площад "Тройката" ще започне весел празничен концерт с участието на Любо, група “P.I.F.” и една от емблемите на бургаската култура - професионален фолклорен ансамбъл “Странджа”. Гаранция за високо настроение е името на водещия на концерта - любимият на цяла България артист Георги Мамалев. 

Традиционният новогодишен концерт, който община Варна организира на площад „Независимост”, ще бъде с участието на фолклорен ансамбъл, народни певци, както и варненската поп певица Десислава Добрева. Звездата на вечерта ще бъде Джо Лин Търнър (бивш вокалист на Рейнбоу и Дийп Пърпъл). След него ще пее Миро, а последен на сцената ще се качи DJ Тони Рей от Румъния.

Велико Търново организира посрещане на Новата година под звездите. В новогодишната нощ пред сградата на общината кметът кани гражданите на наздравица - осигурени са 1 т. бира, 10 печени прасета, 1000 баници с късмети, 1000 вафли, 200 л. червено вино.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега