Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посрещаме септември с музикален фестивал на остров "Света Анастасия"

Посрещаме септември с музикален фестивал на остров "Света Анастасия"

"Banda del Padre", "Desy live Band" и DJ Vagabond ще озвучат настъпването на новия месец.

Посрещаме септември с музикален фестивал на остров "Света Анастасия". Събитието ще се състои в първия ден от новия месец, като в него ще се включат "Banda del Padre", "Desy live Band", а DJ Vagabond ще нажежава страстите с подбор от зареждащи сетове.

Фестът ще премине под мотото "Островът и приятели". Отпътуването от Магазия 1 ще бъде в 17:00 часа. Музикалната програма пък ще започне в 17:30 и ще продължи до 23:00 часа, когато корабите ще отплават обратно към бургаското пристанище. Цената на билетите варира, в зависимост от приятелската компания - 50 лева (1 човек), 90 лева (2 човека), 160 лева (4 човека), 350 лева (10 човека).

Цената на билета включва двупосочен билет за кораб до остров Света Анастасия, както и вход до музикалната програма. При желание, на острова могат да акостират яхти и лодки срещу 3 лева на пасажер, слизащ на острова и 30 лева билет за концерта на място. За деца до 7 години се заплаща 3 лева за пътуването с кораб.

Домакините на остров "Света Анастасия" са се погрижили и за кулинарната наслада на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро "100 години назад", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в "Лекарна" или да отпият бързи питиета в "Бара срещу фара".


След почти 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с индивидуален стил и непрестанно търсене и смесване на различни музикални култури, чийто нов "прочит" се превръщат в своеобразно пътешествие в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел в лицето на Сани на перкусии.

Деси Андонова от Phuture Shock ще допълни цветната обстановка с chill-сесии, изпълнени с много романтика и магнетизъм. DESY ще е в компанията на любими свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.


Ето и самата програма:

17:00 Отпътуване с кораб от Магазия 1 за остров Света Анастасия

17:30 Зареждане с DJ Vagabond

18:30 Desy Live Band

20:00 Презареждане с Vagabond

20:30 Banda Del Padre Live

22:00 Chill Out Session с DJ Desy

23:00 Корабите отплават за Бургас

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега