Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Постоянен арест за бургазлията, убил жена си с чук

Постоянен арест за бургазлията, убил жена си с чук

В рамките на съдебното заседание самият обвиняем заявил, че трябва да бъде поставен под ключ.

Бургаският окръжен съд постанови постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо бургазлията, обвинен в умишленото убийство на съпругата си. В рамките на съдебното заседание самият обвиняем заявил, че трябва да бъде поставен под ключ.

Припомняме Ви, че случаят е от 19-и октомври. Малко преди обяд 72-годишният мъж сам позвънил в полицията и посочил, че е нанесъл смъртоносни травми на 71-годишната си жена. По думите му, причина за агресията нямало. Просто я ударил няколко пъти с чук по главата. По данни на полицията, жената работела в Германия, но наскоро се върнала в семейния им дом в кв. "Сарафово". Съпругът й - обвиняем по делото, е лекуван шест пъти в центъра за психично здраве

Според съда, въпреки началния етап на разследването, до настоящия момент по делото са събрани достатъчно доказателства за обоснованост на предположението, че подсъдимият е осъществил престъплението, за което е обвиняем. Съществува и реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши престъпление, ако не бъде задържан.

Ако бъде признат за виновен, възрастният бургазлия може да получи присъда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Съдебната инстанция определи най-тежката мярка за неотклонение, предвид характера и тежестта на разследваното престъпление, едновременно с това и твърденията, че обвиняемият страда от психично заболяване.

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен срок пред въззивна инстанция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега