Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пострадалата при верижната катастрофа край "Ветрен" жена е починала

Пострадалата при верижната катастрофа край "Ветрен" жена е починала

Тя бе в най-тежко състояние от четиримата потърпевши от пътния инцидент.

Пострадалата при верижната катастрофа на пътя за кв. "Ветрен" жена е починала, съобщават от ОДМВР - Бургас. Тя бе в най-тежко състояние от четиримата потърпевши от пътния инцидент. Останалите трима са отказали хоспитализация.

Припомняме Ви, че катастрофата се случи в четвъртък следобед, около 13:30 часа, на около 50 м след надлез "Лукойл", в посока София. Общо три автомобила се блъснаха, като причината за произшествието е несъобразена скорост от страна на един от водачите. Четирима души пострадаха.

81-годишната жена, приета в бургаска болница в състояние на кома, е починала в следствие на травмите си. Тя е пътувала на предната дясна седалка в единия от автомобилите - "Мицубиши Паджеро". Водачката на леката кола е получила разкъсно-контузна рана в раменната област. Синът на шофьорката, който също бил в колата, е получил контузия на главата.

Пострадал е и водачът на друга от колите - "Мицубиши Колт", който също е получил контузия на главата. Тримата са прегледани в бургаска болница, но след това освободени за домашно лечение, тъй като са отказали хоспитализация.

Отговорен за инцидента е водачът на третата кола - "Фолксваген Голф". Става дума за 40-годишен бургазлия, който не съобразил скоростта си и блъснал движещото се пред него "Паджеро". То, от своя страна, се отместило на пътя и блъснало попътно движещия се в дясната лента "Колт". И трите автомобила изпаднали в отводнителна канавка вдясно по посока на движението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега