Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Почивните дни започват със слънце, в неделя ще превали

Почивните дни започват със слънце, в неделя ще превали

Почивните дни започват със слънчево и топло време, в неделя се очаква заоблачаване, а в западните райони вечерта ще превали и прегърми, сочи прогнозата за времето на НИМХ към БАН, цитирана от Нова телевизия.

Почивните дни започват със слънчево и топло време, в неделя се очаква заоблачаване, а в западните райони вечерта ще превали и прегърми, сочи прогнозата за времето на НИМХ към БАН, цитирана от Нова телевизия.

В събота, в сутрешните часове на места в Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Със слаб вятър от изток-североизток в страната ще проникне малко по-хладен въздух и дневните температури слабо ще се понижат, максималните ще са между 28 и 33 градуса, по морския бряг по-ниски – 23 – 25 градуса, а в София – около 31 градуса.Минималните температури ще са между 13 и 18 градуса, а в София – 16 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево, в сутрешните часове на места с ниска облачност или намалена видимост. Ще духа слаб, временно до умерен вятър от изток-североизток. Температурата на морската вода е 22 – 24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб и умерен североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 24 градуса, на 2000 метра около 19 градуса. Атмосферното налягане през деня ще се понижи и ще стане по-ниско от средното за месеца.

В неделя, преди обяд ниска облачност ще има над източните райони, над останалата част от страната ще преобладава слънчево време.Късно след обяд в западните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и вечерта на места там ще превали и прегърми. Температурите ще се понижат още.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега