Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правителството отпусна 300 000 лева помощ за Македония след наводненията

Правителството отпусна 300 000 лева помощ за Македония след наводненията

Средствата се осигуряват от планираните за помощ за развитие и хуманитарна помощ по бюджета на Министерството на външните работи.

Правителството отпусна финансова помощ от 300 000 лева, които ще бъдат предоставени на Македония за справяне с последиците от наводненията в районите на Скопие и Тетово на 6 и 7 август тази година. Средствата се осигуряват от планираните за помощ за развитие и хуманитарна помощ по бюджета на Министерството на външните работи.

Парите ще бъдат преведени на две равни вноски –по сметка на Червения кръст на Република Македония за овладяването набедственото положение и по сметка на Министерството на финансите на РепубликаМакедония за справяне с материалните щети, включително за възстановяване наразрушената инфраструктура. По този начин отпусканата финансова помощ ще допринесекакто за справяне с краткосрочните нужди на засегнатото население, така и завъзстановяване в средносрочен и дългосрочен план на засегнатите от наводнениятарегиони.

Припомняме Ви, че страната ни вече оказа техническа хуманитарна подкрепа за съседна Македония. България изпрати хранителни и хигиенични продукти, материално-технически средства и други необходими вещи на стойност 120 000 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега