Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предизвикателството "Да украсим Бургас" 2018 стартира на 15 ноември

Предизвикателството "Да украсим Бургас" 2018 стартира на 15 ноември

Мотото тази година е "Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!"

И тази година Общината отправя към жителите на града предизвикателството "Да украсим Бургас". Конкурсът стартира на 15 ноември. Желаещите да се включат в него трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са допринесли за цялостното празнично настроение чрез направата на атрактивна коледна украса, поставена на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради в Бургас.

"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс. Той се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници. Крайният срок за участие е 15 декември, събота. Целта е да се поощри  креативността и  личната инициатива на бургазлии.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2019 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци", както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки и видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 15 декември, събота.   

След това комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града и ще разпредели наградите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега