Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Представят Пристанище Бургас на круизно изложение в Испания

Представят Пристанище Бургас на круизно изложение в Испания

Бъдещото развитие на пасажерските превози, капацитета и възможностите на „Пристанище Бургас” ЕАД ще бъдат представени на първото за годината международното круизно изложение „Seatrade Cruising Forum 2015”. То ще се проведе в периода 20-23 януари в Картагена, Испания под мотото „Да разширим границите на круизния сезон”.

Бъдещото развитие на пасажерскитепревози, капацитета и възможностите на „Пристанище Бургас” ЕАД ще бъдат представенина  първото за годината международното круизно изложение „Seatrade Cruising Forum 2015”. То ще се проведе в периода 20-23 януарив  Картагена, Испания под мотото „Даразширим границите на круизния сезон”.

В изложението участие щевземат председателят на Съвета на директорите на „Пристанище Бургас” ЕАД ИванКапитанов и изпълнителният директор на порта Диян Димов. По време на форумате ще се срещнат с ръководителите на известни круизни компании, които опериратв различни точки на света, както и с представителите на водещи туроператори,специализирани в пасажерски пътувания.

В международното изложение ще участва Асоциацията на Средиземноморските КруизниПристанища - MedCruise, чиято цел е да развива круизната индустрия в Средиземно море и прилежащите му морета. Асоциациятаима 73 членове, представляващи повече от 100 пристанища по средиземноморскиярегион, включително Черно море, Червено море и Близкия Атлантическия океан. Асоциирани членове на MedCruiseса други 31 сдружения, представляващи туристически бордове, корабни и пристанищниагенти.

„Круизният бизнес изисква не един, аняколко порта за формиране на печеливша дестинация за корабособствениците. Предвидситуацията в Украйна и Русия, където са разположени част от атрактивнитепристанища – Одеса, Ялта, Сочи, Севастопол,  се очаква, крузите само в Черно море да не са многопредпочитани. Бургас има предимството, че е първото пристанище в Черно море,което напълно удовлетворява като газене и най-големите пасажерски кораби и  има шанс да работи еднакво силно в двенаправления. Занапред ще се стремим круизия регион Мраморно-Средиземно море, сначална и крайна точка Истанбул, задължително да включва и пристанище Бургас”,каза преди отпътуването за изложението изпълнителният директор Диян Димов.

Тойдопълни, че договарянето на посещения напасажерски кораби се прави за две години напред.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега