Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предстои ли президентска битка Опра - Тръмп?

Предстои ли президентска битка Опра - Тръмп?

Президентската предизборна кампания в САЩ вече започва, макар вотът да предстои едва през 2020 година.

Президентската предизборна кампания в САЩ вече започва, макар вотът да предстои едва през 2020 година. В началото на мандата си настоящият държавен глава Доналд Тръмп отказваше да потвърди дали ще се кандидатира за втори мандат. През последните седмици обаче действията на екипа му говорят по-красноречиво от всяко официално изявление.

В деня на Златните глобуси прессекретарят на Белия дом - Хоугън Гидли заяви пред журналисти, че "Независимо кой се кандидатира, ще се изправи срещу президент с рекордни постижения за рекордно кратко време". Това сякаш окончателно сложи край на спекулациите - Тръмп определено ще се кандидатира за втори мандат.

Повод за изявлението на Гидли бяха все по-напористите слухове, че не друг, а самата телевизионна прима Опра Уинфри ще пробва късмета си в президентския вот през 2020-а година. Към момента звездата не е потвърдила, но нейни близки приятели са коментирали пред CNN, че тя "сериозно се замисля по въпроса".

Нейната впечатляваща реч по време на церемонията по връчването на Златните глобуси затвърди очакванията на публиката. И макар тя често да е отричала апетитите за пост с почти категорични изявления, сега се оказва, че тя вече има подкрепата на свои близки приятели, които я окуражават от няколко месеца да опита късмета си. Дали обаче ще го направи и дали ще бъде избрана за кандидат от Демократите, това ще стане ясно по-късно тази година.

Политолози и социолози вече започнаха да правят прогнози за изхода от евентуалната предизборна битка Опра - Тръмп. Припомняме Ви, че Уинфри бе част от кампаниите на Обама през 2008 година, както и на тази на Хилари Клинтън през 2016-а година. Въпреки това, липсата на политически опит може да се окаже проблем за телевизионната прима, макар Тръмп също да бе разглеждан като бизнесмен и шоумен, но не и като потенциален политик.

Някои експерти изказаха мнения, че именно опита й като публицист, журналист, водещ, бизнесдама и общественик може да допринесе за едно по-различно президентство, обърнато към хората.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега