Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предстои трети национален фестивал "Мед, Море и Слънце" в Поморие

Предстои трети национален фестивал "Мед, Море и Слънце" в Поморие

С наситен меден аромат ще приласкава градът ни в дните от 24 юли до 16 август. За трета поредна година Поморие събира производители на мед и пчелни продукти по повод фестивала „Мед, Море и Слънце” 2015.

С наситен меден аромат ще приласкава градът ни в дните от 24юли до 16 август. За трета поредна година Поморие събира производители на мед ипчелни продукти по повод фестивала „Мед, Море и Слънце” 2015.

Специализираното изложение на централната пешеходна алея ще бъде открито на 24.07.2015 г. /петък/ от 18:00 ч. и ще представя пчелната продукция в почти целия й спектър - над 20 вида мед, цветен прашец, пчелно млечицеи прополис.Всеки посетител ще може да дегустира и закупи продукт с гарантирано качество, директно отпроизводителите на ароматния еликсир.

В рамките на еднодневен семинар на25.07.2015 г. ще бъдат показаниразлични пчеларски техники за извличане на мед, а жителите и гости на Помориеще получат съвети как да разпознават и да се лекуват с незаменимия природенантибиотик.Своеобразната изложба - базар ще бъдеразположена на централната пешеходнаалея в гр.Поморие, срещу Храм “Свето РождествоБогородично”, всеки ден от9:30 до 21:30 ч.

През целия период на фестивалаорганизаторите са осигурили тематични атрактивни занимания и за най-малкителюбители на меда.Събитието сеорганизира от Община Поморие, под патронажа на кмета Иван Алексиев, съссъдействието на „Клуб на пчеларите № 1 в България”, с медийната подкрепа навестник „Пчела и кошер”, единственото в България Национално сдружение на женитепчелари, Областен пчеларски съюз – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега