Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предстоят два дни плажен джитбол-шоу в Бургас

Предстоят два дни плажен джитбол-шоу в Бургас

Турнирът по такроу ще стартира в 17:00 часа в събота с квалификационен кръг.

Предстоят два дни плажен джитбол-шоу в Бургас, напомнят от Общината. Турнирът по такроу ще стартира в 17:00 часа в събота с квалификационен кръг. В 9:00 часа в неделя сутринта ще се проведат финалите. Домакин ще бъде игрището на Централния плаж.

Звездната двойка на втория полуфинален турнир ще бъде Милен Георгиев - Пламен Крумов. Двамата бивши асове на бургаския футбол ще открият турнира, а в неделя ще изиграят шоу демо мач за публиката. Техен съперник ще са бургаските шампиони.

Всички мачове ще са играят под звуците на динамична латино музика. В неделя ще стане ясно кой ще вдигне купата в Бургас, след като шампионът във Варна вече е ясен. Това е тимът на "Лациали" в състав Живко Бояджиев Иво Георгиев-Пифа. След това следват последните два полуфинални турнира - в Пловдив (19-20.08) и в Шкорпиловци (26-27.08).

Финалният турнир, на който ще бъдат излъчени супер шампионите, е предвиден за 17 септември на Южния плаж във Варна. Тогава в звездния поток ще бъдат двойките Христо Йовов - Милен Петков, Милен Георгиев - Пламен Крумов, Александър Александров - Здравко Лазаров и Георги Иванов Гонзо - Ивайло Петров. В другия поток ще попаднат шампионите на Варна "Лациали" и първенците в Бургас, Пловдив и Шкорпиловци.

Победителите от двата потока ще излъчат супер шампиона на България по плажен такроу. Супер шампионите във финалния във Варна ще получат като награда освен голямата купа, също и уикенд за тях и половинките им в сърцето на Пирин планина. Шампионите в отделните турнири получават шампионската купа, като медали са предвидени от 1-о до 3-о място.

Сепак такроу или “шаолински футбол” представлява игра, подобна на футволей и джитбол. Отборите са от по двама играчи. Състезателите имат право при отиграването на топката да използват крака, гърди, рамо и глава. Не се позволява игра с ръце.  Препоръчителни са атрактивни изпълнения със задни и странични ножици.

Началният удар се изпълнява с крак, след жребий. Играе се до 2 от 3 сета за победа. Всеки от сетовете е до 15 точки, с 2 точки разлика. При равенство /14-14/ сетът се печели от отбора, направил 2 точки преднина, или достигнал пръв до 17 точки /което първо се случи/. При равенство в сетовете се играе тайбрек до 8 точки, с 2 точки разлика в него.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега