Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През новата седмица пиратското парти за деца ще бъде в сряда

През новата седмица пиратското парти за деца ще бъде в сряда

През новата седмица пиратското парти за деца на о-в "Света Анастасия" ще бъде в сряда, вместо във вторник. Часът отново е 17:00, като отправната точка на малките приключенци е Морска гара. Общинският катамаран "Анастасия" ще акостира на острова в 17:30, когато започват и пиратските игри.

През новата седмица пиратското парти за деца на о-в "Света Анастасия" ще бъде в сряда, вместо във вторник. Часът отново е 17:00, като отправната точка на малките приключенци е Морска гара. Общинският катамаран "Анастасия" ще акостира на острова в 17:30, когато започват и пиратските игри.

Там малчуганите ще се срещнат с Капитан Руж и неговия верен помощник. Участниците в пиратските приключения ще тестват уменията си в разчитането на карти, разшифроването на кодирани съобщения, търсенето на скрити знаци, разбиването на кораби, стрелянето с бомби и плаването в нашето пиратско море.

Крайната цел е да се открие съкровището. В края на приключението всяко дете получава част от него, както и пиратско свидетелство, с което става част от екипажа на капитан Руж, специален пиратски печат и снимка с капитана.

Пиратското приключение продължава 1 час, а след това децата имат на разположение още 1 час, за да разгледат остров “Света Анастасия”. В 19:30 часа кораб “Анастасия” тръгва обратно към Бургас и пристига в 20:00 часа, точно когато последните лъчи на слънцето огряват нашият красив фар.

За пътуване с кораба, когато детето участва в пиратско шоу цената е:

- Под 7 години - безплатно;

- Над 7 години - 5 лева.

За участие в пиратското шоу:

- 6 лева за дете;

- За всяко дете, което участва в пиратското шоу, се полага по 1 придружител, който заплаща сумата от 10 лева, вместо регулярните 12 лева за пътуване с кораба. Ако има още един или повече придружители с това дете, те трябват да заплатят цената от 12 лева.

За да се включите в пиратската сага е необходима предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или на е-mail: reservations@gotoburgas.com. Билетите се закупуват непосредствено преди потеглянето от Морска гара.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега