Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През октомври стартира проектът за обход на Поморие

През октомври стартира проектът за обход на Поморие

Вицепремиерът отчете един "успешен сезон, приключващ с много добри новини".

Вицепремиерът Валери Симеонов и областният управител Вълчо Чолаков проведоха работна среща с кметовете от Бургаски регион. Обобщението на тази среща той представи пред журналисти, описвайки сезона като "изключително успешен" и "приключващ с много добри новини".

2% ръст на оборотите през активните месеци, 82 млн. лева повече приходи за хазната до средата на септември. Само Бургас е генерирал общ оборот за юли и август 2 540 000 лева. Отчита се и ръст на осигуровките, което говорело за добра дисциплина в бранша, посочи Симеонов. Отчетен е и спад на престъпността, като за първи път няма нито един регистриран случай на скимиращи устройства.

"Нямаме замърсени плажове. Водата на 52 от ивиците е с добро, а на 48 - с отлично качество", посочи още Симеонов. Няма групови натравяния и инфекции по морето. През сезона от НАП са затворили 250 заведения. 150 от тях са обжалвали, като съдът се е произнесъл в полза на 90 от тях. Колкото до шума, вицепремиерът отново изтъкна, че този сезон имаме и първите две затворени нощни заведения за нарушения на нощната тишина.

Една от най-добрите новини обаче остава стартът на проекта за обход на Поморие. Очаква се работата по него да започне още през октомври, след като обжалванията приключиха.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега