Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът към Златните момичета: Победата ви е оптимизъм за бъдещето на гимнастиката ни

Президентът към Златните момичета: Победата ви е оптимизъм за бъдещето на гимнастиката ни

Росен Плевнелиев поздрави българските гимнастички за победата на Световната купа по художествена гимнастика в София, съобщиха от прессекретариата на държавния глава."Блестящото Ви представяне вдигна публиката в зала "Арена Армеец София" на крака. Вие превърнахте 29 май в незабравим "златен" ден за художествената гимнастика на България, заслужено получихте най-високата оценка и се изкачихте на най-високото място в почетната стълбица", се казва в поздравителния адрес на президента Плевнелиев до българските гимнастички, които завоюваха два златни и един сребърен медали.

Росен Плевнелиев поздрави българските гимнастички за победата на Световната купа по художествена гимнастика в София, съобщиха от прессекретариата на държавния глава."Блестящото Ви представяне вдигна публиката в зала "Арена Армеец София" на крака. Вие превърнахте 29 май в незабравим "златен" ден за художествената гимнастика на България, заслужено получихте най-високата оценка и се изкачихте на най-високото място в почетната стълбица", се казва в поздравителния адрес на президента Плевнелиев до българските гимнастички, които завоюваха два златни и един сребърен медали.

"Безспорната Ви победа е повод за национално самочувствие и гордост. Тя ни вдъхва оптимизъм, че българската художествена гимнастика освен утвърдени традиции има и блестящо бъдеще", посочва още държавният глава.

Припомняме, че вчера ансамбълът на България спечели два златните медали на финала на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в София. Нашите момичета грабнаха златото в съчетанието с пет ленти, и в композицията с два обръча и три чифта бухалки.Възпитаничките на Ина Ананиева, в състав Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова, изиграха безупречно съчетанието си и получиха оценка от 18.550 точки.

Ансамбълът на България завършва с общо три медала от Световната купа в София, след като заслужи и сребро в многобоя. Четвъртото отличие за страната в състезанието пък донесе Невяна Владинова, която също по-рано  взе бронз на лента. Това състезание е последно за ансамбъла пред българска публика, защото момичетата ще прекратят кариерата си след олимпийските игри в Рио де Жанейро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега