Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пресякоха два опита за контрабанда на анаболни стероиди през МП "Малко Търново"

Пресякоха два опита за контрабанда на анаболни стероиди през МП "Малко Търново"

Митнически служители пресякоха два опита за контрабанда на анаболни стероиди през МП "Малко Търново". Иззети са 3 600 таблетки и 1 370 ампули с инжекционен разтвор във фабрични опаковки от общо шест различни търговски марки медикаменти за повишаване на мускулната маса и потентността.

Митнически служители пресякоха два опита за контрабанда на анаболни стероиди през МП "Малко Търново". Иззети са 3 600 таблетки и 1 370 ампули с  инжекционен разтвор във фабрични опаковки от общо шест различни търговски марки медикаменти за повишаване на мускулната маса и потентността. 

Анаболните стероиди са открити в два отделни леки автомобила, пътували от България към Турция. Зад волана на едната кола имало българин, а втората била управлявана от молдовец. Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставени са два акта за нарушение на Закона за митниците срещу двамата водачи.

При първия случай е проверено "Audi А6". Медикаментите били укрити във фабрични кухини между резервната гума и задните калници на колата. Тайникът съдържал 3 600 таблетки от лекарствените препарати  „Clenbuterol", „Strombafort" и „ Danabol" и  110 ампули „Testosterona" и „Parabolan".

Няколко часа по-късно са открити и иззети още 1 260 ампули с инжекционен разтвор „Winstrol Deрot" от друг разкрит от митническите служители специално изработен тайник с капак, монтиран между задната седалка и багажника на „Audi А8". Колата с българска регистрация е управлявал молдовски гражданин с пълномощно от български гражданин.

Други 1 280 ампули и стъклени флакони с контрабандни анаболни стероиди бяха открити и иззети от митническите служители на МП "Капитан Андреево" преди дни от тайник в багажното отделение на автобус с пътници. Според митнически служители,  високите цени на анаболните стероиди на черния пазар предизвикват подобни опити за контрабанда, въпреки че те са опасни за здравето и забранени за употреба без лекарско предписание.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега