Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Призът "Кмет на месеца" бе официално връчен на Иван Алексиев

Призът "Кмет на месеца" бе официално връчен на Иван Алексиев

На официална церемония днес кметът на община Поморие бе награден с приза „Кмет на месеца“, спечелен след оспорвано съревнование през месец февруари. Иван Алексиев се справи със силната конкуренция в лицето на кметовете на още няколко общини с население от 20 до 50 хил.души - Панагюрище, Смолян, Самоков и Горна Оряховица.

На официална церемония днес кметът на община Поморие бенаграден с приза „Кметна месеца“, спечелен след оспорвано съревнование през месец февруари. ИванАлексиев се справи със силната конкуренция в лицето на кметовете на още няколкообщини с население от 20 до 50 хил.души - Панагюрище, Смолян, Самоков и ГорнаОряховица.

Изпълнителният директор на Портала на българските общини - kmeta.bg БоянТомов връчи наградата лично и призна „В последните няколко години Вие, катокмет на община Поморие, заедно с общинската администрация сте инвестирали многовреме и усилия в проекти, които са от изключително значение за града и неговитежители. Зимното почистване също е не по-малко важно и този приз е напълнозаслужен”. По време на срещата Боян Томов представи и най-новата инициатива на kmeta.bg и Асоциация"Евро Адванс" - "Кмет на Европа". 

„Благодаря за наградата, но най-вече благодаря за активнатаподкрепа, която получих от гражданите на Поморие. Тази инициатива е стимул исвоеобразна оценка, която градоначалниците регулярно получаваме за своятаработа”, каза кметът Иван Алексиев и поздрави организаторите за идеята. „Конкурсът„Кмет на месеца” спомага за популяризирането и въвеждането на нови добрипрактики в местната власт, а иновативната идеята за „Кмет на Европа” е голямопредизвикателство и адмирирам смелостта ви”, добави още Алексиев. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега