Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Принс съди фейсбук потребители за нарушение на авторски права

Принс съди фейсбук потребители за нарушение на авторски права

Принс е внесъл иск срещу 22 фейсбук потребители, за това че са споделяли линкове към незаконни копия на негови записи и живи изпълнения, предава „TorrentFreak“. Ако изпълнителят спечели, почитателите му, намерили място във въпросния списък, ще трябва да изплатят по 1 млн. долара всеки.

Принс е внесъл иск срещу 22 фейсбук потребители, за товаче са споделяли линкове към незаконни копия на негови записи и живи изпълнения,предава „TorrentFreak“. Акоизпълнителят спечели, почитателите му, намерили място във въпросния списък, щетрябва да изплатят по 1 млн. долара всеки.

В иска е посочено, че въпросните потребители използвалисоциалната мрежа фейсбук и платформата Блогър за споделяне на незаконни копияот записи и живи изпълнения, без изричното съгласие на изпълнителя. Средзаписите има концерти от 1983 г. насам. Това донесло огромни загуби на Принс ие причината за внасяне на съдебния иск.

Принс е един от изпълнителите, които най-стриктно следятза авторските си права. През 2007-ма година музикантът се опита да заведе делосрещу портала за споделяне на файлове „The Pirate Bay“, но резултат нямаше. Юристи прогнозират,че този път има по-голяма вероятност за евентуална победа на изпълнителя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега