Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Причината за смъртта на Принс е свръхдоза опиати

Причината за смъртта на Принс е свръхдоза опиати

Мистерията около смъртта на Принс най-после бе разбулена. Музикалната икона е издъхнала в следствие на свръхдоза фентанил - мощен опиат и аналгетик.

Мистерията около смъртта на Принс най-после бе разбулена. Музикалната икона е издъхнала в следствие на свръхдоза фентанил - мощен опиат и аналгетик, предава CNN. Според токсикологичния рапорт на съдебните медици, Принс сам е поставил инжекцията, като случаят е отбелязан като "инцидентна свръхдоза", т.е. специалистите не смятат смъртта му за опит за самоубийство.

Фентанилът отдавна е широко използван в медицината. Често се предписва при лечение на онкологични заболявания. Опиатът е около 50 до 100 пъти по-силен от морфина и около 25 до 50 пъти по-силен от хероина. Токсикологичният рапорт бе публикуван от офиса на съдебните медици в социалната мрежа "Twitter". Подробности относно това дали музикантът е придобил фентанила по законен път - чрез рецепта, или не, не се дават.

Музикалната икона Принс почина внезапно на 57-годишна възраст в края на април. Изпълнителят на хита “Purple rain” бе открит в безсъзнание в асансьор в имението му в Минесота. Въпреки опитите на парамедиците да му помогнат, музикантът издъхна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега