Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължава информационната кампания за безплатното саниране в Поморие

Продължава информационната кампания за безплатното саниране в Поморие

В разяснителна презентация, на всяка от срещите началник отдел „Управление на проекти” Георги Петков представя условията за кандидатстване, задълженията на общината, мерките, които ще бъдат финансирани и тези, които не са включени в програмата.

КметътИван Алексиев инициира разяснителна кампания във връзка със стартирането на Националната програма заенергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Поради големия интерес отстрана на живущите в сградите, допустими да кандидатстват в програмата, на информационнитесрещи присъства лично кметът и екип от общинската администрация.  

От44 бр. многофамилни жилищни сгради в гр.Поморие, на основното условие в сградата да има минимум 36 самостоятелни обектас жилищно предназначение и да е един от трите вида строителство (едропанелно жилищностроителство, пакетно повдигани плочи или едроплощен кофраж), отговарят общо 13блока.

Блоковетес номера 22 и 24 в кв. „Свобода” могат да участват като една сграда, порадифакта, че фасадите на двата блока са долепени и не е възможно да бъдат санирани като отделни сгради.

Вразяснителна презентация, на всяка от срещите началник отдел „Управление напроекти” Георги Петков представя условията за кандидатстване, задълженията наобщината, мерките, които ще бъдат финансирани и тези, които не са включени в програмата. 

Навъпросите с правен характер отговаря началник отдел „Правно и нормативнообслужване” Кристина Демирева, а строителните и конструктивни дейностиразяснява началник отдел „Устройство на територията и опазване на околнатасреда” инж. Илияна Калудова.

„Националнатакампания за енергийна ефективност е държавна политика, от която ние можем да севъзползваме успешно. Това е шанс не само да удължим живота на блоковете, но ида променим визията на нашия град. Пред вас съм, за да заявя, че ние имамекапацитета и готовността  да се справим стова предизвикателство, както и да ви уверя, че Общината поема пълната гаранцияза изпълнението на програмата. За да се случи всичко това обаче е най-важно даимаме вашето доверие, желание и единодушно решение да участвате в програмата. Ниесме готови да ви укажем всякаква подкрепа и съдействие”, каза кметът ИванАлексиев.

Повече за програмата можете да научите на сайта на Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега