Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължава обработването на заледените участъци от града и общинските пътища

Продължава обработването на заледените участъци от града и общинските пътища

Продължава работата по обработване и третиране на пътищата с анти обледенителния препарат АЙСМЕЛ, съобщават от пресцентъра на Община Бургас. Приоритетно се обработват всички улични платна и спирки с гребла по маршрута на градския транспорт. Фирмите, поддържащи общинските пътища, продължават обработката по трасетата: Бургас-Горно Езерово-Братово, Българово-Банево, Рудник-Драганово и Бургас-Крайморие.

Продължава работата пообработване и третиране на пътищата с анти обледенителния препарат АЙСМЕЛ, съобщават от пресцентъра на Община Бургас. Приоритетно се обработват всички улични платна и спирки с гребла по маршрута на градския транспорт. Фирмите, поддържащи общинските пътища, продължават обработката по трасетата: Бургас-Горно Езерово-Братово, Българово-Банево, Рудник-Драганово и Бургас-Крайморие.

Един тон от почистващия химиченпрепарат е изразходван за почистване от леда на централните пешеходни зони награда - "Александровска" и "Богориди". Още 5 тона от негоса в наличност на снегопочистващата фирма.

16 лица, лишени от свобода, обработват ръчноспирките. По маршрута на 211, който е най-дългия и основен за града, саобработени всички спирки. Обработват се и подходите към детските градини.

Преди повече от часзапочна и обработката на вътрешни улици: от "Христо Ботев" към"Мария Луиза", от "Иван Вазов" към "Сан Стефано",между "Христо Ботев" и "Стефан Стамболов" и към бул."Демокрация".

През изминалотоденонощие са станали няколко ПТП без ранени и загинали, само с материални щети.В 9.30 ч. автомобил се е блъснал самостоятелно в стълб на уличното осветлениена бул. "Стефан Стамболов" срещу маркет "Технополис" в ж.к. "Славейков". Уличното платно е било обработено.

Остават без ток: с.Миролюбово, гр. Българово, с. Рудник, с. Черно море, с. Драганово, с. Брястовеци кв. Банево. Работата по отстраняване на ел. авариите в тези населени местапродължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега