Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проект на МИЕ спечели първа награда в евроконкурс за предприемачество

Проект на МИЕ спечели първа награда в евроконкурс за предприемачество

Проектът „Brandiko” на Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) бе отличен с първа награда в категория „Инвестиране в изграждането на предприемачески умения” на осмата ежегодна церемония по връчване на Европейските награди за насърчаване на предприемачеството в Неапол. Българската разработка е в сферата на защитата на интелектуалната собственост и се конкурираше с номинациите на Германия и Сърбия.

Проектът„Brandiko” на Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) бе отличен спърва награда в категория „Инвестиране в изграждането на предприемаческиумения” на осмата ежегодна церемония по връчване на Европейските награди занасърчаване на предприемачеството в Неапол. Българската разработка е в сфератана защитата на интелектуалната собственост и се конкурираше с номинациите наГермания и Сърбия.

Европейските отличия се присъждат за постижения и стимулиратделовите умения и предприемаческия дух чрез проекти за публично-частнотопартньорство. Тази година България участва в надпреварата за пети път. „Brandiko” е конкурс на МИЕ за защита на търговската марка, койтосе провежда сред ученици от професионалните гимназии и от училищата поизкуствата.

Целта на инициативата е да ангажира мисленето на младите хора и дасъбуди интереса им за изграждане, развитие и защита на интелектуалнатасобственост, макар и само в учебен формат. В рамките на конкурса участницитетрябва да създадат своя търговска марка и да я регистрират като „марка наобщността“, както и да изградят маркетинговата стратегия на своя бранд.

Вшестте категории на конкурса освен българския проект бяха отличени и разработкитена Литва, Испания, Италия, Германия и Португалия. Всички те предлагат редицаиновативни решения на проблеми в различни области: от замърсяването до липсатана корпоративна социална отговорност.Голяматанаграда на журито бе присъдена на Унгария за проект, насърчаващ стартирането нанов бизнес от майки с малки деца, който им помага да развият предприемаческинагласи и умения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега